Image and video hosting by TinyPic

To Die For...





Vad jag använder för smink!

Underlag/Foundation: 1)DreamMatteMousse 2)Foundation by HM 3)Puder

Ögonskuggor: Har olika svarta, glittriga och ljusa. Silver och grå
och sedan brun. Brunt smink är verkligen min favorit :)

Borstar: Inget speciellt, de flesta är köpta på affärer som HM osv

Mascara: 1) Volum Express Lift-Up 2) Telescopic Carbon Black

Ska försöka fixa en video där jag visar hur jag sminkar mig också, det är inte svårt alls men många har frågat hur jag gör. Om det är något ni vill se mer utav i bloggen så är det bara att säga till och ge mig tips ;)


Onsdagen den 31 mars


Hej, Vad har hänt idag? :) svar: Ingenting. Vaknade vid 1 och duschade. Sen satt jag mig vid datorn till klockan 2 då mamma körde hem mig till pappa för att packa och städa rummet där. Så nu sitter jag här, har inte ätit någonting på hela dagen förutom nötter, en glass och oboy. Har kollat på Top Model och letat efter mina favorit shorts. Har inte packat eller städat och har inte hittat mina shorts heller för den delen. Hade tänkt börja fixa allt nu även om jag suttit här hela jävla dagen och gjort ingenting. Kim kommer vid 8. Säg till om ni ser ett par svarta shorts liggandes på gatan, då är dom mina :) Hög hittelön såklart!


Dåligthumör + godis = Glad :D


Nu åt jag precis upp min sista godisbit :(  Haha det står lördagsgodis på skålen men det funkar väl ändå? Fick lite extra enegri och nu ska jag försöka bli klar med jävla SO skiten. Hörs imorgon :)



Prestations ångest

Jag är rädd för att misslyckas, med nästan exakt allt jag gör. Det är väl ändå rätt normalt tror jag. Fast det är mest inom skolan, jag försöker men det slutar ändå med att jag gör någonting annat. Som tex det jag gör nu. Istället för att skriva på min SO så gör jag annat. Jag vet att jag kan göra det men så fort jag tar upp arbetet så får jag ångest och klarar inte av att göra det. Sen kommer mamma och börjar klaga på allt och gör saken ännu värre, lägger mig i sängen och funderar på annat. Slutar med att jag somnar och sen är det för sent. Jag är så jävla trött på min skolan nu också så jag skulle kunna spy, vill bara därifrån och börja på estet linjen. Tror skolan har lite med saken att göra också. Ska i alla fall sätta mig ner och försöka igen nu, bli klar med G uppgifterna i alla fall. Har inte gjort någonting under hela 9an, snackat bort min tid. Får mig att vilja spy ännu mer, har huvudvärk också. Nu börjar jag fan snart at böla. Måste skärpa mig men det går verkligen inte, det går inte.


Tonight I'mma let it be fire


Haha jag älskar denna låten :) Fastnar i huvudet och kan inte sluta lyssna på den, mindre positivt kanske. Dock är det så med alla hennes låtar


Tisdagen den 30 mars


Vi har skaffat oss en ny vask/spegel och toalett :) Och den stora anledningen bakom detta är för att jag råkade ta isönder en av våra skåp dörrar och sedan råkade min syster tappa den rakt ner i vasken så det blev ett stort hål haha. Vi fick allt för 1000 spänn på försäkring. Det jobbiga dock var att man vaknade klockan 8 på morgonen av att de skulle komma och fixa allt till oss, la och lyssna på borrning till klockan 10 då jag kunde somna om igen. Vaknade för kanske en halvtimme sen och åt frukost direkt. Nu ska jag plugga lite till så jag blir klar snart och sen ska jag hem till pappa och packa grejer.


01.11 - och jag gör absolut ingenting



Godkväll! Sitter och dricker Ramlösa, har målat mina fula tånaglar svarta i brist på något att göra. Jag har knappt några tånaglar för jag brukar klippa av dom också i brist på annat, eller så petar jag bort dom även hur äckligt det låter. IM A DIRTY PERSON! Hade väl egentligen ingenting att säga, tyckte inte dagen skulle vara tom på bilder, jag är osminkad. Mysigt



Måndagen den 29 mars

Vaknade hos min älskling imorse :)))) Var tvungen att åka hem för tidigt eftersom jag jobbade. Vilket gör att det inte hänt så mycket idag haha. Och jag har då ingenting att skriva om. Vilken tur att det är lov så jag kan sitta uppe länge ikväll och skriva på min SO för jag måste skicka in den nu tycker jag, får se hur det kommer gå. Även hemma hos mamma är internet anslutningen jätte seg, stängs ner hela tiden. Men har fått tag på fakta pappren så får skriva så mycket som det går ändå. Har ingen bild att visa er heller just nu så ha en fin kväll så hörs vi kanske senare.

My face went like "O_O"


Ola Salo (The Ark) och Adam Lambert, väldigt bra musiker/sångare annars.


Är det inte uppenbart vem det är jag tycker de har snott sin look ifrån?

Bill Kaulitz såklart,
vilka jävla copycats. Bill är såklart inte ensam om sin mörka stil med annorlunda kläder, men detta var inte diskret gjort. Tagit hans look rakt av, de mörka ögonbrynen, precis lika sotade ögon, och så kör det på exakt samma frilla också. Båda skaffade detta efter Bill, och jag tycker det är pinsamt. Eftersom Bill är känd som feminim klär denna stilen honom perfekt men det ser bara för hemskt ut på Ola och Adam.


Nya skor och nytt smink!



I Malmö köpte jag nya skor (300:-) Skulle dock få dom för barnbidraget, ska även beställa byxleggins och en kofta för barnbidraget :) Sedan lyckades jag tappa min älskade bruna ögonskugga i marken när jag stressminkade mig så var såklart tvungen att köpa en ny så fort jag kunde.

Ska försöka göra en liten video på hur jag gör när jag sminkar mig med det bruna, många har frågat, möjligtvis blir det steg för steg bilder. Men det är inte svårt alls egentligen ♥ (NIVEA färg "Savanna 08" finns på Åhlens)


Shutter Island

http://www.iwatchstuff.com/2009/07/22/shutter-island-poster.jpg


Vad tyckte jag? Jag blev dock beskiven som vanligt haha. Trodde den skulle vara läskigare men den har helt klart en bra story och det är en jävligt bra tanke bakom hela filmen. Väldigt jobbigt att försöka fatta vad som händer under filmens gång och det är jobbigt att behöva tänka på hela lösningen sen efter. Men jag tycker om såna filmer, den var intressant och värd att se faktiskt :)


Lördag den 27 mars


Hej hej :) Ni vet ju själva hur bra min helg uppdatering brukar vara! Har varit i Malmö. I fredags fyllde min älski 19 så vi gick lite i stan, åt på restaurang och kollade på bio, mysigt (: Jag har egentligen ingenting roligt att säga överhuvudtaget. Har precis ätit gotti mat med pappa och syster, kollar på OC och ska äta lite godis nu. Idag ska man även ställa fram klockan till sommar tid när den bild 12. Känns lite skumt att det går från att vara 23.00 till att direkt bli 01.00.  Men ska gå tillbaka till Pappa nu för han börjar tjata haha, hörs senare :)

Pizza och Kimmis present =D



Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, varit hemma hos Kim och myst och klockan 4 var jag tvungen att dra och jobba. Mycket roligt mycket roligt. Väldigt lugnt idag på jobbet faktiskt, bara 3 barn under alla timmarna vilket är väldigt lite jämfört med att man brukar ha 12 barn en normal dag. Kanske beror det på det fina vädret? Jag gick nästan och svettades i skinjackan, så jävla skönt med lite stekar väder. När jag slutade klockan 8 köpte jag och pappa pizza, han hade även hämtat Kimmis present tihi, trodde inte den skulle hinna fram tills imorgon :( Just nu sitter jag och jobbar med min SO men internet lägger av nästan hela tiden så väldigt svårt att få tag på faktan, för jag kan ju tyvärr inte veta någonting alls om Kina utan internet *suck*  Hörs mer imorgon bitti :)


Det är fan vår!!!


Skinnjackan sitter fint på plats :) AWESOME



Torsdagen den 25 mars

Sitter hemma hos min världens finaste pottis och väntar på att han ska komma hiiiit! För jag saknar honom. Vaknade precis, och måste plugga lite SO även här innan jag drar hem eftersom den jävla inlämningen är imorgon. Känns som om det kommer faila som fan. Sen ikväll ska jag jobba så där går 3 timmar också bort från tiden jag hade kunnat göra klart det. Kommer säkert sitta upp hela natten och plugga, borde fan ha lärt mig att man inte kan börja på något dagen innan för det kommer inte gå bra :(


Bilder igenom åren, bilder jag inte är så jätte stolt över he-he











Finna inte så mycket här att vara stolt över egentligen haha, har inte sätt så bra ut. Finns dock en hel del värre bilder som jag kanske visar någon annan gång. Jag är dock stolt över en sak, hundbajset på mina byxor! Hur fan det nu lyckades hamna där, la inte och kröp på marken. De 2 sista bilderna får mig att sakna sommaren, som fan. Saknar mitt löshår, och högklackat. Men snart så :)


Dagens smink

Lägg en ljus bas på ögonlocket innan du börjar


Dra en svart linje där ögonlocker börjar/slutar


Tillslut, skugga svart under ögat och ta på mascara
Jag använder "Volum Express Lift-Up" och sedan "Telescopic carbon black"


Som ni kan se så är det inte så spreciellt svårt alls :) Kan bara vara lite klurigt första gången att få till det raka sträcket vid ögonlocket.


Onsdagen den 24 mars


Godmorgon! (så säger man väl klockan halv 11) Har "precis" kommit hem från skolan, hade ett nationellt prov i engelska. Kändes inte så jätte bra faktiskt, på de andra delarna kände jag mig i alla fall lite säker men jag skrev typ 5 sidor om absolut ingenting. Inget bra över huvudtaget men man får ju hoppas på det bästa. Sitter och dricker varm oboy med kötbulle macka och kollar på OC. Ska snart jobba lite med SO innan jag fixar till mig och åker till Kim :) Hoppas det gick bra för de som gjorde provet :)



Kim, sångaren i Intohimo och jag



Haha jag ser bara lite tjock ut, och det vart otroligt mysigt att ha hans svettiga armhåla runt om mig! Mysteriet bakom våra konstiga leenden :)



Eva Cassidy - Fields Of Gold

http://helpfixmyarm.com/competent/wallpapers/937/Through%20the%20Fields%20of%20Gold.jpg

Hade tänkt nanna nu efter att ha stått och fönat håret i 12 minuter, tar jävligt lång tid eftersom mitt hår är väldigt tjockt. Eftersom jag inte orkar skriva något i morgon bitti för jag hade tänkt vila ut kan jag säga nu att jag börjar dagen med ett nationellt prov i engelska (uppsats) och sedan slutar jag direkt efter (klockan 10) Går hem direkt för att göra klart min andra uppsats om Kina fast i SO. Sedan åker jag till Kimmis <3


Har äntligen fixat en ny bloggdesign :)





Tog även bort lite utav arkivet för jag orkade inte ha kvar det, ska försöka göra en så rolig blogg av detta nu haha. Mycket bilder osv.. Internet har även varit lite off under hela dagen och kommer säkert fortsätta så under morgondagen också, vilket inte är jätte great!


OBS!

håller på att ändra i designen, kan se lite konstigt ut just nu

NEW!!!! Baseball tröja/Intohimo


Intohimo, Architects och Underoath

http://www.inflightatnight.com/wp-content/uploads/2008/06/architiects_pic.jpghttp://www.upfest.org.ua/bands/intohimo.jpg
http://www.underoath.co.za/wordpress/wp-content/gallery/underoath/underoath%20(7).jpg
Själv var jag där för att se Intohimo, hade aldrig hört Architects innan och kanske lite över 10 låtar med Underoath. Intohimo va inte jätte bra live, förutom mirrir mirror haha. Architects va faktiskt as najs och Underoath va awesome. Skit bra live! Glömde kamera så har inga bilder förutom en bild på mig,kimmis och sångaren i Intohimo, måste lägga ut sen ((:  Tack min pottis för jag fick biljett <3

Alice In Wonder Land

http://neoavatara.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/alice-in-wonderland-2010-20090721105726439_640w.jpg

Filmen sög fan, hade förväntat mig den här as coola filmen som skulle vara rolig och som den tecknade. Men nej nej dom gör om filmen helt, låter en as ful skådespelare vara Alice när hon är jätte gullig som tecknad och bara förstör hela filmen. Vet inte om jag tyckte den var så dålig just för att jag förväntade mig så mycket, men jag laddade ner den. Hade verkligen inte varit värd att se på bio haha :(

We Are The World 1985 Vs. We Are The World 2010



Det är någonting med sjävla låten "We are the world" som gör så jag tappar andan och får gåshud varje gång jag hör den, den gamla version har jag ju hört hur många gånger som helst men den nya som kom nu rörde mig fan till tårar. Börja böla som fan nästan direkt och sen när Michael kom i refrängen så böla jag som ett litet barn som tappat sitt godis. Vet inte varför, inte någon nyhet att han är försvunnen men det var så jävla vackert haha. Själv tycker jag om den nya version bättre :) Michael är ju med i den också :)


DROPDEAD = beslutsamhets ångest som fan


Nu har har jag äntliiiiiiiiiiiiiigen bestämmt vad jag ska köpa till Kimmis i födelsedags present :) Suttit och fucking funderat över det sen han åkte hem, ville först köpa en as het "hoodie" men såklart var den slut i storkelarna :(  Men det blev bra nu, SKA BESTÄLLA! Min älskade dinousarie (om det nu är så det stavas) tröja är på rea också men får vänta med den till senare, och hoppas den finns kvar då :D

Söndagen den 21 mars



Hej :) Som vanligt inte så mycket uppdatering på helgerna haha. Så får dra igenom lite snabbt vad jag sysslat med. Fredags så hade jag chill krök, va lite drykt i början haha men blev najs senare. Tack alla som kom osv osv.. Igår vaknade jag upp hemma hos mamma och fick städa haha, mys. Sen var jag med Kimmis, vi åt på kina restaurang, Kim skrattade åt den stackars kinesen som råkade kladda ner brodet när han skulle flytta på besticken :(  Det var dock rätt kul. Och idag har jag lyckats städa mitt rum eftersom vi skulle ha en visning på lägenheten haha, har nog aldrig varit så rent sedan vi flyttade hit haha.


Strange

http://10.media.tumblr.com/tumblr_kw7zy03Gvu1qasdubo1_500.jpg

Spande in skor som vanligt



Fredagen den 19 mars



Hej, dagen känns bra hittills :)  Har bara varit i skolan som vanligt, jobbat klart med min mamma så jag förstår osv, hade även en grejj i SO, skulle förklara något jävla begrepp så jag i alla fall får ett G i SO om min uppsatts skulle faila sen. Har precis ätit lite mackor osv.. nu sitter jag och läser om vad jag ska skriva på uppsattsen då (ska skriva om kina) fast hade tänkt sätta mig i soffan och kolla på Top Model istället för det börja precis. Ikväll så blir det chill krök @ myplace och det ska säkert bli bra xd Antagligen

Lite bilder på mina foton :) har såklart mer bilder


Tänkte skriva låt texter under de bilderna som bara täcker halva sidan :D



UN PACKING...



Hej, har slutat jobba (dock för 90 min sen) åt kines mat och kollade på vampire diaries aka vampyr diareé på svenska enligt min pappa :) Nu står jag och packar upp alla mina jävla kläder så jag ska kunna leva hemma hos pappa i 1 1/2 vecka. Och om ni undrar hur trosorna hamnade på huvudet är det faktiskt så enkelt att jag satt dit dom själv för att göra bilden lite roligare haha.  Har fått mina bilder jag framkallat som sagt, kollat på dom nu och fyfan så jävla fina dom är, as fin kvalitet bättre än på datorn. Blir fan tår ögd, skulle vilja se dom igen. Ska fixa lite med bilderna nu, klippa och klistra in dom i min lilla "foto bok" jag hade tänkt fylla med bilder under sommaren :)  Visar senare hur det blev

Torsdagen den 18 mars



Hej, detta har tyvärr inte varit en trevlig dag. Vaknade och märkte att mamma tagit plattången med sig till sälen så kunde inte platta håret och ha i mitt löshår. Vilket var jävligt piss eftersom håret var nyduschat och bara hängde, löshåret hade ändå gjort det liiiite bättre. Hann aldrig äta någonting i morse heller så gick hela jävla dagen och var jätte hungrig, fick soppa i skolan och det gjorde inte mig mätt. Haft matte hela dagen, och nu förstår jag praktiskt taget allt som jag ska förstå för att kunna gå vidare till steg 20 (kunskapsskolans konstiga system haha) Slutade sedan vid 3 och stack hem direkt. Hemma har det inte hänt något speciellt, ätit lite mat och glass. Kollat på top model och nu ska jag ta bussen till jobbet så hörs vi ikväll :) (tänkte visa bilderna jag framkallade)

Onsdagen den 17 mars


Hej, jag har inte kännt för att skriva någonting i bloggen eftersom dagen inte varit bland det bästa. Orkar inte klaga över någonting, har bara varit trött och på sämre humör än andra dagar. Eftersom jag ändå inte ville lämna inlägget utan en bild så får det bli på en liten vovvis som ser ledsen ut, passar bra!

Idag var jag på Nic för en prova-på-dag och det var jätte trevligt, tyckte skolan verka bra som fan även om jag gick vilse eftersom allt såg lika dant ut, och jag gick in i typ alla element jag passerade haha. Vi fick se hur det fungerade på vissa lektion som ensambele, i studio osv..  Klockan 3 slutade vi där då och så stack jag direkt hem, satt mig i sängen framför tv:n och somnade väl nästan direkt. Åt pizza till kvällsmat för mamma stack till sälen och pappa är i Stockholm. Har fått någonting i ögat nu också haha, men ska kolla lite på vampire diaries innan jag lägger mig i sängen och stannar där för natten. Återkommer imorgon med lite bilder antagligen :)) Bye

Tisdagen den 16 mars


NU börjar verkligen den lilla vår solen titta fram tidigt på morgonen :D Har precis blivit klar med allt, packat ner pengar till popcorn som jag ska kränga idag när vi ska se på Avatar efter de nationella proven i engelska. Håller på att borsta tänderna och ska sedan ta på min vinterjackan (förhoppningsvis för sista gången) OJ måste ta med mig mina hjärt klubbor till bion också haha. Måste kila nu och lycka till alla andra som också ska göra provet. Jag är faktiskt jävligt nervös över läsförståelsen redan :(

Beställer när barnbidraget kommer!!


She she she lick me like a lollipooooop


Fin normal rubrik som alla kör när de har en klubba i handen, smilisen i huvudet är fin okej :) Jag ska erkänna, att jag har 7 klubbor kvar haha. Jag älskar även min Maiden tröja och jag har bara hört en låt, men antar att det är okej ändå haha. Efter jag jobbade så åt jag kebab, för jag är en onyttig jävel :(

Tänkte köra min cover lite som den här


Måndagen den 15 mars

http://www.totallyswedish.com/sites/ts1/files/imagecache/medium/products/Ekstroms_Chokladpudding.jpghttp://www.totallyswedish.com/sites/ts1/files/imagecache/medium/products/Ekstroms_Chokladpudding.jpg
Hej hej :)  Sitter hemma i min bedorande pappas lägenhet, den är min också dock!!! Skulle bara hem och hämta inladdnings sladden till system kameran, och klockan 5 så ska jag jobba. Skolan idag har varit ganska lugn, börja vid 9 och sluta 2. Hade en övning inför Nationella proven (engelska) eftersom vi ska ha läsförståelse och hörförståelse imorgon :) När jag kom hem blev jag otroligt sugen på chocklad, och hittade då den gyllene chockladpuddingen i skafferitet (vilket förklarar bilder) och nu sitter jag och mumsar i mig den medans jag försöker lära mig att spela Poker Face eftersom jag tänkt köra den som nästa cover HAHA vi får se hur det går. bye :D

Jag <3 Chestpiece




Jag har redan börjar rita på ett jag själv vill ha, några år kvar dock. Sen ska jag bara våga gör det också!
Men om man lyckas skaffa sig en speciell tatuering på bröstet är det fan det snyggaste stället att sätta en tatuering på, vill även ha på höfterna,nacken,låret,foten och ryggen hade inte suttit fel det heller :)
And Oli Sykes är för jävla snygg, hans tatts är grymma!


Söndagen den 14 mars

Image and video hosting by TinyPic
Taylor Momsen på bilden

Hej! Hoppas ni haft en trevlig helg :) Jag har bara varit hemma hela helgen eftersom det aldrig är någon som langar en trevlig liten fest nu för tiden. I fredags hyrde jag film med pappa och lite så, det har jag skrivit om innan. Igår kom min Kimmis hit, och jag saknar honom nu :( Kollade på Melodifestivalen, och jag satt som ett jävla psyko och ringde över 100 gånger för att rösta på Darin. Tycker egentligen inte så vidare mycket om sjävla bidraget han hade, texten var inte så bra tyckte jag. Men eftersom det är Darin så det är klart jag älskar den, han har en så fin röst. Blev väldigt besviken när han inte vann, mest för att jag suttit och slösat 300 spänn på massa röster och sen tyckte jag verkligen inte om det bidraget som vann. Släppte ett par töntiga tårar när jag förstod att Darin inte skulle vinna haha.

Just nu sitter jag ensam hemma hos mamma (för Kimmis har åkt hem >:) och kollar på tv inne på rummet eftersom hon äntligen lyckats skaffa det år mig, och det är jag väldigt glad över. Fick bli en Bild på Taylor Momsen också eftersom jag glömde sladden till system kameran hemma hos pappa så kunde inte ha några bilder att visa er, får hämta den imorgon innan jag börjar jobba så det inte blir en massa inlägg utan bilder, det är inget kul. Nu hade jag tänkt gå och borsta tänderna, hämta vatten och krypa ner i sängen framför tv:n igen. Godnatt :)


In Desperate Need Of Adventure

http://www.code7music.com/store/images/Deaf-Havana.jpg

Lördagen den 13 mars

Godmorgon! Klockan är halv 1 och jag har väl nästan precis vaknat. Fortfarande väldigt väldigt trött men orkar inte gå och lägga mig i sängen igen. Idag ska jag antagligen bara vara hemma, ska färga mitt hår snart och kanske plugga lite. (vilket jag säkert inte kommer göra även om jag säger så) Jag måste egentligen ner till stan ett tag för att köpa ny mascara och kjalvässare men får göra det efter helgen, kommer ändå inte orka sminka mig när jag bara ska vara hemma. Hittade även en väldigt bra hemsida på nätet där man kan ladda upp sina bilder och sedan framkallas dom och skickas hem. Det stod även att de 100 första bilderna är gratis så då tänkte jag att jag skulle ladda upp 100 utav mina Tokio Hotel bilder för jag vill gärna kunna sätta in dom i ett foto album eller liknande :) Ha en bra dag, hörs senare!

Ni hittar sidan här om ni också är intresserade av att framkalla

Nothing Good Has Happened Yet

http://2.bp.blogspot.com/_qMoeHYXfX7I/SZBmHqjdg8I/AAAAAAAABFc/UeLnPEUih5g/s400/We+Are+The+Ocean+-+Self+Titled+(2008).jpg

Jag slösade 3 h på en av de sämsta filmerna jag sätt

Som sagt kollade jag på filmen The storm, den varade i 3 timmar vilket jag inte visste när jag satte igång filmen, och de 3 timmarna gick otrooooligt långsamt. Filmen var dryg och långtråkig, och det var nästan som om scener i filmen upprepade sig gång på gång på gång på gång. Det ända man gjorde var att sitta och störa sig på alla karaktärer som hittar på en jävla massa korkade saker, och en kvinna som är gravid och står överallt och skriker.

Vad handlade filmen om?
Den är komplicerad att beskiva, för jag fattade den knappt själv. Men de är då några som kommit på ett sätt att kontrollera vädret (stormer,regn osv) med hjälp av satilliter. Sedan spårar då detta ur och det skapas en enorm storm som börjar förstöra städer med översvämmningar och tornados. Sen går då hela filmen ut på att de ska försöka flytta på stormen men gör bara saker värre och värre... 


Jag tyckte nog den var så dålig eftersom jag hade förväntat mig så mycket mer effekter. Men det är ändå en film man kan se en tråkig dag då man inte har något att göra :)

Fredags mys med pappa, film och popcorn!

http://www.now-movies.com/movieimg/movie1256532488.jpghttp://www.estrella.se/images/indianpopcornsalt75.jpg
Denna fredagen har varit bra, I guess. Var i skolan och höll i idrotts lektion med Vicky som jag sa innan (imorse) och vi fick VG vilket jag är nöjd över :) Skulle aldrig lyckats nå ett MVG och det är bättre än G. Efter skolan var jag med Gabi, var sjukt länge sen och jag hade saknat henne så mkt. Vi hade det trevligt hemma hos henne. Pappa kom och hämta mig vid halv 7 och då stack vi och hyrde film, jag gillar såna filmer som handlar om natur katastrofer osv... gillar verkligen Day After Tomorrow, 2012 och The Flood. Pappa har också köpt en svart hårfärg så ska se om jag pallar färga bort min jävla utväxt sen efter filmen. Ska ta mina popcorn och placera mig i soffan nu så hörs vi senare ikväll :) Skriver om filmen sen också!

You want me to change but all I feel is strange




Fredagen den 12 mars


Kände mig helt fet när jag vaknade så tänkte direkt "BANDTRÖJA" Fick bli min älskade Manson

Vaknade faktiskt på glatt humör idag, tills Vicky sms:a och påminde mig om att vi ska hålla i idrotts lektionen för att i alla fall nå VG i idrott. Vi har dock inte planerat någon aktivitet så jag satt mig vid datorn för att hitta lekar haha. Kommer säkert gå bra ändå. Fick också lite ont i magen och blev rädd för att mitt skit jag hade skulle komma tillbaka så gick och tog Proviva bara för det är bra för magen haha, bäst att vara på den säkra sidan! Regnar ute ser det ut som och det är väl kanske inte det trevligaste men jag ska kila iväg till skolan nu, bye :))

Ny cover!


Tog mig forever att lyckas spela in en video där jag inte såg ut som ett totalt mongo, så till slut fick de bli en video där sången inte är den bästa men jag lyckades inte se bättre ut på någon annan video :(

ECLIPSE- TRAILER!!!!


Blev ändå jävligt många inlägg idag haha. Jag längtar som F-A-N till filmer ):

Snart ska jag börja med min Manson samling...

http://www.666-hellish.com/cddatenbank/cover/marilyn_manson_portrait_of_an_american_family_a.jpghttp://www.666-hellish.com/cddatenbank/cover/marilyn_manson_smells_like_children-front.jpghttp://1.bp.blogspot.com/_sZw0uNX8eO8/Sjt9pdfqN0I/AAAAAAAAAgY/M4vvlD0OpuQ/s400/antichristsuperstar.jpghttp://www.mortesubita.org/sinfonias/artigos/Mechanical-animals.jpgmarilyn_manson_-_holy_wood_front.jpg image by e_snakehttp://www.helnwein.com/stc/ghpicts/gh1217.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a8/Lest_We_Forget_Marilyn_Manson.jpghttp://lyrics2bg.com/wp-content/uploads/marilyn_manson-eat_me_drink_me-2007.jpghttp://www.thesparklingwiggles.com/images/highendoflow.jpg
Jag äger dock redan skivan "Eat Me Drink Me" sen någon jul tillbaka, men den passa fint in där :D

Går dagens och dagens outfit i samma inlägg! WOW



Torsdagen den 11 mars



Oj! Jag har knappt hunnit blogga/skriva något under hela dagen. Dagen gick väldigt snabbt tycker jag, vaknade klockan 20 i 7 vilket är rekord under dagarna jag bor hos pappa. Brukar vakna vid 7 halv 8 eftersom det bara tar mig högst 10 minuter att gå till skolan. Blev ändå väldigt sen för jag satt och klippte min jävla lugg och nu känns det inte precis som om den kan bli kortare. Hel luggen blev ändå fin men ser ut som en liten bebis så får väl bli att låta den växa ut igen haha! Men jag har så jävla svårt med att hitta ett sätt att ha mitt hår på. Ja ni kan ju själva se på bilderna. Hände ingenting speciellt i skolan idag, slutade 2 och gick hem och åt godis. Sedan satt jag och spelade på World Behind My Wall i några timmar faktiskt haha sen skulle jag gå och jobba vid 5. Hade tänkt att lägga ut ett inlägg innan jag stack iväg då men hann aldrig eftersom datan kände för att stänga ner sig själv när jag skulle föra över bilderna. Kom hem precis innan 8 och kollade sen på Vampire Diaries under tiden jag åt schnitzel (om det nu är så det stavas?) måste fortsätta att kolla på avsnitten på datorn nu!! Kan inte vänta en vecka till. Kanske hinner ladda upp min cover innan jag hade tänkt gå och lägga mig också. Bye :)

Spoilar vilken låt jag tänker göra en cover på...


Bilden är gammal men....


Jag har äntligen klippt min efterlängtade hellugg! VISAR SEN :))

You taste like Heaven but God knows you're built for sin

http://www.mp3boo.com/cover-album/FramingHanleyATheMoment2007.jpg


Oli Sykes utan hår...


Lägger upp denna otroligt charmiga bilden på Oli utan hår innan jag lägger mig och nannar. Ska försöka fylla bloggen med lite bilder imorgon, om jag vaknar nöjd och glad efter min skönhetssömn :D

10 mars

Ännu ett inlägg utan bild. Jag försöker faktiskt ta bilder men jag tycker själv jag ser ut som en hög med bajs nu för tiden så jag blir aldrig nöjd med något. Har inte heller någon digital kamera eftersom den är i sönder så kan inte fota det som händer under dagarna så har inte äns några intressanta bilder att komma med. Men förhoppningsvis så kan jag laga min jävla kamera snart så jag kan uppdatera om roligare saker. Idag så var jag i skolan, försökte skriva på mitt förbaskande tal men det gick ju inte jätte bra. Sen köpte jag godis, till helgen och lite så. Glömde dock ta med pengar så jag kunde köpa mig en hårfärg så det får jag fixa imorgon efter jobbet. Sen åkte jag till min pottis och kom hem för en och en halv timme sen ungefär. Nu ska jag föna håret, smörja in fejjan och gå och lägga mig. natti :)

She got the Devil in her,I do whatever with her. I am the firespitter, I start a fire with her


9 mars

Det får bli ett inlägg utan bild ):  När jag vakna imorse så var jag på helt bra humör, nästan skutta ur sängen. Jag har ingen jävla aning om varför. Trodde dagen skulle bli as bra haha men jag hade fel. Pallade inte äns med skolan så jag gick hem. Fick as ont i huvudet och kunde knappt stå på mina ben. Jag har inget intressant att skriva idag heller, ska gå och köpa kladdkaka på ICA för jag är sur/arg och deprimerad. OOOH HAPPY DAAAY :))) hörs senare

Live in the moments


Jag vill se denna filmer som har bio premiär den 12de tror jag det var :) Mest pga Robert för jag tycker om hans charm i de karaktärer han spelar. Tyckte dock det känndes lite konstigt att se honom i någon annan film efter Twilight. Såg honom som en mystisk vampyr även i denna när jag kollade på trailern.

En video från kön/World Behind My Wall



Shopping i Göteborg!


Jag köpte:
-
Världens snyggaste trosor med Wonder Woman och 2 Bh:ar
- As het baseball tröja och en annan tröja som vart överhet den också
- 2 kjolar, en väska, stayups och 5 ringar med nitar.
- Världens finaste bild på Michael (nästan så jag blir tårögd) och en bild på Manson


Tokio Hotel Konserten 5 mars!

Här är inlägget med de bästa bilderna jag tog under konserten!
- Bilderna är i mindre format just för att kvaliteten blir bättre
- Större och bilder i bättre kvalitet hittar ni här:
http://killersarecute.deviantart.com/gallery/#_browse/scraps--2































Konserten var verkligen helt otrolig och även helt obeskrivlig. Vet inte vad mer jag kan säga än att detta är den bästa dagen jag någonsin kommer få uppleva. Det var verkligen helt otroligt vackert exakt allt med hela showen. Alla i hela bandet var så jävla mycket finare i verkligheten, helt perfekta. Åt helvette med att Tokio Hotel skulle vara dåliga, deras musik är enligt mig så jävla magisk. Fan vad jag böla när introt på noice började spelas, det är min absolut favorit låt med dom och så började hela konserten med just den. Var som om hjärtat stanna. Har inte något mer att säga, man skulle nog vara där för att äns förstå lite av vad det är jag försöker förklara. Det var magi riktig magi. Detta är världens bästa band, jag är så lycklig.

 


Tokio Hotel 5 mars - Bilder från tiden vi köade

Bilder från de 9 timmarna vi spenderade ute i -12 grader




Vi kom till Göteborg (Scandinavium) lite innan 9 på morgonen, och det var sjuuuukt kallt ute. Vi satt upp våra solstolar i kön och vi fick våra nummer en timme senare så vi kunde lämna kön under dagen osv.. Solen började titta fram sen lite under dagen så man kunde ligga och sova i någon timme i solen, men fötterna frös dock konstant under hela dagen och även inne under konserten var de helt nerfrysta. Men förutom kylan så tyckte jag de 9 timmarna vi köade gick jävligt snabbt och det var en mycket trevlig stämning! Träffade också massa trevligt folk :)))


Hej Ho LETSGO!

http://m2mdamorejon.files.wordpress.com/2009/10/tokio-hotel.jpg
Nu jävlar drar jag iväg till Göteborg med Vicky,Marre och Hanna för att se världens bästa band! Jag är frisk (känns det som) och mår så jävla fucking bra. Om kanske 12 timmar ser jag fucking Tom, Bill, Georg och Gustav framför mig, otroligt awesome. Hoppar ni också får en bra fredag men den kommer absolut inte vara bättre än mig ;)

Packningslisa osv...

1, Biljetten (den är viktig, glömde min när jag skulle se BMTH)
2, Dextro druvsocker (jätte bra att ha med sig in på konserten, jag lovar)
3, Kamera
4, Solstol (så jag inte fyser röven av mig)
5, Filtar, mössa, vantar, halsduk och varma sockar
6, Tarmos byxor och dun jacka
7, Baugette med smör och proViva, är egentligen bra med godis men detta är bäst för min mage
Allt annat som jag behöver som kanske dricka,mat och annat fixar min pappa till mig eftersom han kommer vara uppe i Göteborg med hans flickvän och hennes 2 barn. Får se om det blir lite godis och cola beronde på hur min mage mår imorgon när jag sätter mig i kön :)

OBS!
Om jag ska prata efter mina erfarenheter av Green Day så kan jag tipsa alla om lite saker. En halvtimme innan insläppet kanske ta av er alla varma kläder osv för ni märker att det kommer bli extremt varmt när ni stått inomhus ett tag. Ha så tunna kläder som möjligt sen när ni fått av er alla ytterkläder. GÅ ABSOLUT INTE IN MED VARMA KLÄDER! Häng in dom i garderoben i så fall, jag kollade på Green Day med min skinnjacka på. Fyfan. Vatten kommer säkert skickas ut till de som står på första parkett annars ta med er något att dricka samt druvsocker eller bara helt vanliga socker bitar, eftersom ni kommer bränna rejält med kalorier. Sedan borde ni ha på er bra skor för ni kommer ju stå upp ett bra tag.
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/38580651/Tokio+Hotel+Paris+Sept+2+2009+26.jpg

Tokio Hotel Scandinavium Göteborg


Det är inte långt kvar nu, det är fan inte långt kvar nu :D Jag har drömt om detta hur jävla länge som helt nu och ja nu ska jag få se dom. Green Day har varit den absolut bästa dagen i mitt liv men detta kommer vara 10000 gånger bättre, verkligen. När jag först börja lyssna på dom var jag precis som de flesta ett jävla psyko, väggarna var fulla av bilder på dom, lyssnade bara på dom och prata till och med med mina posters (?) Åkte hem från Gothia samma sommar för jag klarade inte av att vara där utan att lyssna på dom. Men ett tag slutade jag helt enkelt och lyssna på dom, jag var beskiven för de inte kom till Sverige efter de ställt in och jag började undra varför de inte gjorde något nytt osv.. Men sedan släpte dom Humanoid och nu är jag fan fast igen. Bill är en av mina största förebilder, jag älskar hans stil, hans smink och hur han lyckas framhäva sina kindben på det sätter som är så jävla snyggt, älskar hans personlighet och hur han lyckas stå emot all kretik. Och ja nu ska jag fan få stå och kolla på det bästa fucking bandet i världen. Finns det något mer att säga än att det kommer bli så jävla awesome?

4 Mars

Hajhaj, jag har rätt dåliga nyheter. Eller nyheter och nyheter jag har kind off förväntat mig detta nu hela veckan för jag ska alltid få ett problem när jag sätt framimot något. Igår blev jag "magsjuk" igen, kan dock ha berott på att jag åt en massa skit som godis,muffins,cola i stora mängder och knappt någon riktig mat. Men det störde mig ändå för jag mådde hur jävla bra som helst i tisdags när jag gick och la mig, kände mig helt frisk. Sen när jag vaknade på onsdagen så började jag få lite små ont igen men det gick över på vägen till skolan, och sedan började jag smaska i mig. Fy! Så idag är jag hemma från skolan igen. Missar musik redovisningen, men måste vila ut mig. Mamma har köpt proViva dryck till mig vilket ska vara bra för magen. Blir antagligen det jag ska leva på idag haha. Nu ska jag kila ut med hunden och sedan får jag väl sätta mig och plugga i brist på annat. Ha en bra dag :)

Dagens...


Dagens humör:
Trött som fan och hängig
Dagens mående: Ont i magen som fan! Kan vara för jag åk mkt godis också
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Just nu inget spec, löshår och luggen uppe
Dagens smink: Brunt
Dagens klädsel: Skjorta, gråa leggins och jeans shorts
Dagens planer: "Kvällens" Göra klart min musik och sova
Dagens materiella vill ha:
Mansons alla skivor vore inte fel
Dagens fundering: Blir jag bra tills på fredag?
Dagens beroende: Mat (ändå gången magen inte gör ont är när jag äter)
Dagens tråkigaste: Skola osv
Dagens längtan: TOKIO HOTEL !!
Dagens superlängtan: TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL TOKIO HOTEL
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Darin - Your Out Of My Life

Det är bara 1 och en halv dag kvar!



3 mars


Hej, jag har så jävla ont i min mage ååååh fyfan, och det är fan inte så att jag kan spy så blir det bra för ett tag utan nej illamåndet är bota och nu gör det bara ont som i helvette. Kan knappt koncentrera mig på något. Har börjat få fucking ont i ryggen också, och känner mig helt överdrivet trött och hängig. Jag hade tänkt plugga ): Måste i alla fall få något gjort innan jag lägger mig för jag har musik redovisning. Skolan idag var dryg som vanligt, hade inte ont i magen då men börja såklart när jag slutat. Stack ändå ner till mamma när hon satt och tatuerade sig, sen gick vi och fika innan hon stack och jobba. Var med Vicky sen och dega vid tv vilket är chill eftersom det är vinter och man kan inte göra något annat. För övrigt så fick jag MVG på svenska nationella och jag är både förvånad och super lycklig över resultatet :D

Imorgon är det 1 dag kvar till Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!!!!
Och jag tar livet av mig om jag fortfarande har så jävla ont i magen som jag har nu


2 Mars


Gammal bild, ser lite konstig ut. Hej, idag har jag väl gjort absolut ingenting. Varit hemma från skolan för att vila mig en dag och nu mår jag hur bra som helst igen. Lite trött bara och hungrig för jag knappt ätit på 2 dagar. Jag var i alla fall ute med min hund idag och upptäckte att snön fortfarande är påväg bort och solen börjar titta fram. Underbart :)) Sen placerade jag mig i soffan och kollade på tv, efter ett tag somnade jag också. Nu sitter jag framför datorn och försöker komma igång med något skol arbete men får ser hur det går. Kimmis kommer senare också. Nu ska jag gå och duscha, bye :D

Time to meet världens sexigaste kvinna!



Taylor Momsen, gaah



Nu...


.. ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid min golliga lilla vovvis och sova. Är skit trött och eftersom jag knappt känner någon smärta i magen osv.. så blir det rätt tillfälle att somna för jag klarar aldrig av att sova när jag har ont någonstans :( Imorgon eller egentligen idag skiter jag i skolan mäst för att vila ut så jag blir riktigt frisk. natti

Musthaves.com



Jag är så jävla underbart smart

http://www.reallynatural.com/pictures/ipodnano_hero20080909.jpg
Bra Linnea att du lyckades tömma din ipod på all musik 5 minuter innan du ska gå till bussen. Nu måste jag sitta och vänta på att all musik är inladdad igen och komma försent till jobbet, jag måste även gå till jobbet för jag missar säkert bussen som går halv också! 500 låtar kvar, skynda skynda skynda

Ska snart gå och jobba :(


Gick hem till pappa efter skolan, magen känns bättre och illa måndet är nästan borta nu känns det som. Jag packade ihop kläder etc jag ska ta hem till mamma ikväll efter jag jobbat. Ska ta bussen om exakt 24 minuter haha. Jag hade ingen kamera eller så hemma hos pappa så fick bli några "gammla" bilder jag hittade på datorn. Jag har laddat ner lite musik också, så nu har jag Darins bidrag från Melodifestivalen på min ipod tihihi! Idag i skolan så gjorde jag dock inte så mycket som vanligt, somnade på matte passet. Så ska jobba så mycket jag kan när jag slutat klockan 8. Jag hittade också farfars muffins i fysen och värmde dom, blev alldeles för varma men så goda i allafall :D Nu måste jag dra, bye :D

One day, This world will see me at the horizon

 

 

 


1 Mars


Snön håller i alla fall på att smälta bort :)

Godmorgon! Jag vaknade för en halvtimme sedan, mamma kom in och väckte mig. Själv hoppades jag på att hon skulle glömma bort att jag la där och skita i det så jag missade skolan för jag känner mig fortfarande illa månde och har ont i magen. Har satt i löshår men vågar knappt sätta på något smink för jag är torr i hela huvudet. Men jag tror knappast jag skulle kunna gå ut helt röd i nyllen, nej jag måste ha foundation. Måste testa äta någonting också även om jag redan mår bajs och inte vill äta för det blir värre. Men måste ju ha något att spy upp också (Y) Så mysiga inlägg jag kommit med de senaste dagarna. Ska iallafall hem till pappa efter skolan (om det nu blir så att jag drar dit) och hämtar resten av mina saker jag ska ha hos mamma som kläder osv...  Sen ska jag jobba, förhoppningsvis kommer jag klara av det hahah. Trevligt med små jävla barn som springer rundor och skriker när man har as ont i magen och huvudet redan som det är, tror jag ska spy på dom om de blir för jobbiga. Ha en bra dag :)

edit; Det får bli 2 kiwii till frukost, även om jag är allergisk mot det <3

RSS 2.0