Image and video hosting by TinyPic

This War Is Ours (Clown remix)

Clown från Slipknot har gjort en remix på Escape the Fates låt This War Is Ours, och enligt min åsikt suger den. Gör verkligen inte låten rättvisa alls. Låter som om han har klippt in delar efter varandra i windows movie maker och så har det blivit som det blivit. Tycker absolut han borde hålla sig till Slipknot och stanna där. XD




Hej vi tror på gud :)


Haaaaj, sitter hemma och dricker oboy med Vicky. Jag gjorde framsteg i skolan idag, jobbade faktiskt.! men nu ska jag ner i stan igen och äta thai take away och sen drar jag till malmö så kanske inte blir någon mer uppdatering idag. Så ni får ha det så bra :)



Onsdagen den 28 mars


Godkväll :) Denna veckan har hittills varit rätt bra, i måndes var det rätt lugnt på jobbet. Inga jobbiga ungar som sprang runt och skrek, de flesta ville bara kolla på film. Dock var det en bebis där men man kan bara sitta och glo på den så mår den bra i en timme haha. Igår jobbade jag också eftersom jag bytade dag med Vicky, men det var dock annat än lugnt, ett litet barn ville absolut inte sluta gråta och det blev rätt frustrerande efter ett tag, jag vet ju inte hur man lugnar ner ett barn. Sen på kvällen kom Kim, min pott :* Det var mysigt.

Idag hade jag en mycket trevlig dag på staden med Vicky, shoppade dock för över 800 och jag fick typ knappt någonting :( Känns helt sjukt hur pengar kan försvinna så snabbt som det gör. Har ingen kontroll över min shopping, borde gå i terapi, allvarligt. Fick dock en del snygga smycken och as heta shorts. Solade och direkt efter skolan och man kan faktiskt se att jag börjar få en liten fake bränna ;)  Sedan begav jag mig till gymmet vid 8 för att gå lite på löparband och annat, gjorde även situps och tränade låren så jag är väl förberedd inför beatch 2010 :D

Nu kryper jag ner i sängen med min oboy och kollar lite på tv innan jag ska nanna så jag kommer i tid till skolan. Är super trött, hörs imorgon


Dagens shopping ❤


Svarta shorts, 199:- HM


Jeans Shorta: 100:- (på rea) Leggins: 80:- HM,
Manslinne från Stadium som jag har planerat att klippa till


Skit snygga smycken och solisar vill vara anonyma :)

Detta resluterade dock att jag blev 800 kr fattigare när man räknade in den onödiga glassen och gräddbullen jag åt samt mat på Donken, bara det kosta 100 kr :( Det resulterade även att jag och Vicky insåg att vi verkligen var shopping beronde, det är helt sjukt vad vi handlar och handlar och handlar. Som tur e har jag 600 kr kvar hur nu det kan hända. Vi bestämmde även att vi skulle beställa piercingar osv.. denna månaden men eftersom Vicky bara har 50 kr kvar så får det ju bli nästa månad, om det nu inte blir så att vi köper upp våra pengar innan vill säga ;)


Cool med skinjackan där ja ;)


Så ni slipper fråga:  Blixt tröjan har jag fått av pappa vilket gör att jag inte vet var den är ifrån, kjolen är egentligen en svart tubtop och leggins från HM :)

Måste skynda mig iväg och träna nu så Vicky hinner hämta sin väska på gymet innan 8 så jag skriver lite senare om vad jag sysslat med i veckan hittills för det har jag inte hunnit. Kan även visa vad jag köpt under dagens shopping ;)  Nu ska jag dra iväg och svettas, wanna smell?


Inspiration






Ligger inne med snyggaste StarWars tröjan!





Top 3 - Bästa covers

Plats 1: Chris Daughtry kör Poker Face, så grym


Plats 2: Cover på världen bästa låt, really


Plats 3: Marie Digby gör cover på Maroon 5





Söndagen den 25 april

Hej, jag har inte kunnat uppdatera i helgen eftersom jag har varit vid Simrishamn med Kim och där fanns ingen datorn. Skulle bara berätta det och att jag kommer uppdatera bättre nu i veckan. Ut över det har jag inget mer att säga just nu. Så vi hörs imorgon :)


Dagens outfit




sex sex sex sex åååh

Är du oskuld? - NAJ
Någon gång haft sex med samma kön? - ne
När hade du sex senast? - i tisdags
Vem hade du sex med senast? – kimmis
Kollat porrfilm? -  ja
När blev du av med din oskuld? -  precis blitt 14 ithink
Haft gruppsex? - naj
Haft sex på öppen plats? – ja
Drömt sexdrömmar? – ja
Sugit av någon? -  ja tss
Slickat någon? NAJ
Ångrat att du haft sex med någon? - naj
Hur många oskulder har du tagit? - ingen
Har/haft kk? - ne
Haft sex med någon annans pojkvän?- ja/nej inte sex
Tänkt på någon annan när du haft sex?- ja
Haft sex med någon kompis's bror / syster? nej
Somnat under sex? - ne inte vad jag minns, eller jo haha
Haft sex när det är andra i rummet? – ja
Varit med någon som är lika gammal? - ne
Varit med någon som är över 18 år? - ja
Varit med någon som är yngre än dig själv? NE
Gjort sönder något när du haft sex? – haha tror jag säkert
Blivit påkommen under sex? – ne
Filmat under sex? ne

Haft sex i/på...:
En bil? - nej
Snön? - ne
En offentlig toalett? – ja
Duschen? - ja
Ett badkar? - ja
Ett Badrumsgolv? -  ja
Sjö/hav/pool? - nej
Någon förälders säng? - ne
Stranden? - ne
Någon annans säng? - HAHA riaz
Din egna säng? – ja
Ett köksbord? - ne
En soffa? - ja
En stol? - ja
En garderob? - nej wtf?
Ett sovrumsgolv? - ja
Ett köksgolv? - ne
Gräset? - ne
En rabatt? - haha nej

You just don't get it do you? I'm not stuck here with you, Your stuck in here with me


Torsdagen den 22 april

Godkväll! Har inte haft tid att skriva eller lägga ut något under dagen, kläderna jag hade på mig var inte så direkt intressanta att visa upp heller haha. Vaknade klockan halv 8 imorse och stack till skolan vid 8. När pappa kör mig så tar det kanske 3 minuter till skolan, men idag var det otroligt lång bilkö så det tog nästan 15 minuter. Hann precis i tid till Nationella proven. Trodde faktiskt att matte provet skulle gå någorlunda bra men kan bara säga att det gick rent åt helvette. Kan erkänna att jag fan nästan börja böla och kände för att springa därifrån. Fick ångestattck direkt när jag till och med skrev "c" på fel håll.
Linnea kom till skolan och trodde provet skulle vara lätt, så var det inte det :pPPppP Hoho jag är kulig.

Efter provet stod jag i disken på skolan haha. Det var rätt chill eftersom jag hade Escape The Fates nya låt på under de 3 timmarna jag stod och spruta vatten på tallrikar. När jag kom hem decka jag i soffan och sedan bar det av till jobbet! Ungarna var väldigt jobba som vanligt men fick även godis av städtanden. Hörs senare ;)


AVATAR PÅ BLUE-RAY ❤


Pappa fick AVATAR på blue ray, vilket betyder att jag kommer kunna och titta på filmen med otroligt bra kvalitet på vår nya extremt stora tv vi kommer inskaffa senare när vi flyttar till en villa. En underbar film :)



Onsdagen den 21 april


Jag och min Kimmis med nigga lips <3

HAAJ! Ska dra igenom lite stuff från tisdagen också. Skolan var som vanligt, lyckades dock hålla mig vaken den mästa av tiden. Sen gick jag hem, och Kim kom vid 5. Så jag fick mysa och pussa mkt på min pott :D Han stannade idag också, sen kom Vicky för jag skulle färga hennes jävla utväxt som kommer tillbaka hela tiden. Vet inte hur många gånger i månaden hon färgar det faktiskt haha. Vid 6 så åkte Kim hem och jag, pappa, vicky och min syster åkte hem till Ullis och hennes barn för att grilla körv och majs! Det var smaskens.

Sen spendera vi hela kvällen med att spela Mario på Wii haha. Måste erkänna att jag var jävligt kass i början, Jonathan börja lipa och knep mig i benet konstant bara för jag förlorade hela tiden tihi. Sitter hemma nu och lyssnar på Bad Blood med Escape The Fate och ska plugga lite matte eftersom det är nationellt prov imorgon. Ska försöka gå och lägga mig i tid också för en gångs skull. WISH ME LUCK TOMORROW


I Heart Drop Dead


Strumpebyxorna är från otroliga Ullared om någon undrar :)


Högra eller Vänstra paret?

Behöver ett par "chinos" till sommaren, har velat ha ett par as länge men tvekat om det passar på mig osv.. Men nu vill jag skaffa ett par. Frågan är då bara vilket par av dessa jag ska köpa? Tycker om de svarta as mycket, eller ska man bara köra på klassiska chinos?

 


Inspiration







Måndagen den 19 april

Hej hej :) Hoppas ni haft en bra dag! Min har faktiskt varit rätt chill. En helt vanlig skoldag, händer inte så speciellt mycket under veckorna det vill säga. Blir antagligen lite roligare stuff att skriva om sen när sommaren börjar. Jag hade systemkameran med mig i skolan och hade fotat lite som jag tänkte visa i detta inlägget men jag råkade ju såklart radera alla bilder jag samlat på mig haha. Efter skolan tog jag bussen hem till mamma för jag skulle packa ihop kläder och sånt jag skulle ha hos pappa nu under veckan. Och trots att jag vet att jag inte använder alls mycket kläder under en vecka måste jag packa med mig hela garderoben, och jag har väldigt mycket kläder. Sen drog jag med mig denna enorma väskan till jobet (det var tungt, tro mig) bara för att jag skulle kunna åka direkt hem när jag slutat jobba klockan 8 så jag inte missar Top Model.  Men nu är jag i säkerhet här hemma haha och hade tänkt hänga in alla kläder och lägga sakerna på plats så jag hittar dom imorgon, sedan kryper jag ner i sängen så hörs vi mer imorgon. Bye :D


"Klia mig i skrevet posen"


Alla kläder var hemma hos mamma men jag lyckades rota fram en kill shorta och nätstrumpebyxor haha. Mitt hår är ny duschat så satt upp det i en hästsvans för det är jobbigt att fixa då. Sedan ville ni även veta var jag köpt mina kläder haha men problemet är dock att alla mina kläder är rätt gamla. Shortan köpte jag för 1 år sen på HM och nätstrumporna på SwedenRock men man kan hitta liknande här :)


ESCAPE THE FATE släpper ny skiva


Världens mest awesome band (efter Tokio Hotel hihi) ska släppa ett nytt album med 2 skivor som innehåller bland annat, deras platta "This War Is Ours",  2 nya låtar, Harder Then You Know - aucustic,  En remix gjord av Clown från Slipknot, En ny musik video, och en dokumentär från deras Europa Turné. Skivan släps 24 April, vilket är denna månaden. Antagligen kan man tanka hem låtarna och videon det datumet också. Jag önskar mig alla deras 3 album när jag fyller år i September för jag inte kommer ha råd under sommaren :( Fina minnen man har med detta otroliga bandet


Säger Godnatt nu :)


Ska snart gå och lägga mig, ska in och duscha först. Haha och bara för det la jag ut bilden jag tog för as länge sen nu när jag äntligen har nytta för den. Blogg.se förstör dock kvaliteten ganska mycket men den ser bra ut ändå. Ducha är fan bland det bästa som finns, varmt vatten ❤ Hoppas ni alla fick en fin fin helg, med mer festande än vad jag fick haha! Natti


Ge förslag!


Top 3 - Framing Hanley

Framing Hanley är ett band som jag började lyssna på runt sommaren 2009, och sedan dess har jag alltid tyckt om dom väldigt mycket. Jag har för mig att dom är rätt okända, fast några har kanske hört deras cover på Lollipop av Lil Wayne som är med på skivan "punk goes pop vol2"  De har dock bara släppt en skiva men än så länge har jag inte tröttnat på den :)

Plats 1:   23 Days


Plats 2:  Hear Me Now


Plats 3:  Lollipop 

länkade inte videon, för jävla mkt babbel i den


Söndagen den 18 april

hej :)  Sitter hemma hos Kim, har varit här hela helgen. Vicky åkte hem igår osv blöblö. För övrigt så har det inte hänt så mycket i helgen, skulle på "fest" i fredags men det var lame så har inga bilder därifrån och igår hände inget spec. Hade dock några bilder från fredagen men kunde inte ladda in på datorn för jag hade visst inte med mig sladden till kameran, lol. Ska hem till pappa ikväll i alla fall och äta god mat haha och sen börjar skolan igen på måndag :( Jag har inte så mycket mer att säga nu, blir väl lite roligare inlägg sen när jag köpt ny kamera vilket jag ska försöka göra i veckan om pappa orkar.


Jag och Vicky sitter hemma hos Kim...


Här sitter jag och Vicky fridfullt och kollar på Kims bilder *hihi*  Det får vi inte :D Men vi gör det ändå. Han blir säkert suris sen...  Vi var innan på upptäcktsfärd i Malmö och var också på stapel men det var fett lame, fullt med wemos som satt och båla (wtf?) Så vi stack hem till Kim igen (som för närvarande är på puben) och då hittade vi denna otrooooligt vackra bild på Riazbajsen!  Vi skulle bara dela med oss av nöjet ;)


50 frågor när du har tråkigt

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
- När det gäller stil, lite sleaze rock osv.. Riktigt snyggt
Men min Kimmis är ju såklart min dröm kille no matter what :)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
- jaa
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
-  Vicky antagligen
4. Hur lång är du?
-  170 något
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
-  The Road
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
- ":((("   det vart intressant
7. Föredrantar du att ringa eller skicka sms?
- Beror på till vilken person.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
-  Skilda
9. När såg du senast din mamma?
- En timme sen typ, när hon skulle säga natti
10. Icke godkänt i något ämne?
- Nesh
11. Mvg i något?
- Svenska,Engelska SO , musik?
12. När vaknade du idag?
-  06.30
13. Vilken är din favoritplats?
-  I Kims famn :)
14. vilken plats föredrar du minst ?
-  Utomhus när det blåser/regnar/är för kallt
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- Då är jag 26, då vill jag vara i USA och shoppa :)
16. Hur stor är din säng?
- Lite större än en vanlig
17. Vad sover du i?
-  Beror på
18. Hur många kuddar har du i sängen?
-   2
19. Var har du bott/bor?
-  I Helsingborg hela livet
20. Tycker du om kinamat?
- LOVE LOVE LOVE
21. Tycker du om kaffe?
-  Ne
22. Vad dricker du helst till frukost?
-  Oboy, Tropisk Juice
23. Kan du spela poker?
-  nja blackjack
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- Ne
25. Vill du ha barn?
- Ja
26. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska typ haha
27. Har du någonsin åkt ambulans?
-   Ne
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
-  Beror helt på :)
29. Vad spenderar du helst pengar på?
- Resor till Kimmis, MAT och kläder
30. Är du cool?
-   Självklart

31. Kan du rulla med tungan?

-  Om rulla med tungan är vad jag tror det är så ja :)
32. Vem är den roligaste människan du känner?

- Vickytoria antagligen, vi passar finfint ihop. Kimmis också

33. Vad har du för ringsingnal?
-  Någon jävla samsung melodi
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Ja, Jesus (min docka) har ett par på sig. Dom behöver tvättas
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- Knästrumpor, dom har små vita hjärtan på sig också haha
36. Kan du byta olja på bilen?
-  va?
37. Vilken var den senaste boken du läste?
- Precis som ingenting  hette den tror jag
38. Vem delade du senast säng med?
-  Kim
39. Dansar du i bilen?
-  Ja så fort jag får chansen
40. När var du i kyrkan senast?
- När jag konfirmerade mig
41. Hur många hål har du? i öronen?
-  2 i öronen, 1 medusa, 2 näsborrar, ett fitthål, ett rövhål och "öronhål"
42. Har du någon tatuering?
- Nej men ska tatta som fan sen
43. Gillar du någon just nu?
-  Ne, älskar min Kim dock
44. Har du provat droger?

-  Najnaj
45. Röka eller snusa?
- INGET BLÄ
46. Har du pojkvän/flickvän?
- YAS
47. Vad är ditt mobil nummer?
-  Om världen inte hade varit fullt med stalkers/dryga människor som ska ringa så ;)
48. Vad ska du göra ikväll?
- Gå och lägga mig
49. Har du några syskon?
- Ja en syster. Om pappa gifter sig med Ullis får jag 2 "halvbrossor"
50. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- Oändligt, abonomang :D



Come Togheter


Äter tonfisksallad smatidigt som jag spelar denna låten på repeat :D


Ska nog betställa hem spets shorts, tycker det är sjukt snyggt faktiskt


Torsdagen den 15 april


Hej, uppdaterade inte igår eftersom jag inte var hemma innan jag åkte till Kim. Idag har det inte hänt något speciellt så får väl babbla på om något ointressant. Ipod batteriet var slut imorse när jag skulle åka tåg från Malmö så det var inte så jätte roligt. Hade matte nationella idag i skolan, den muntliga delen. Tyckte faktiskt det var väldigt lätt och jag klarade det säkert fin fint :) Stack från skolan vid 12 för jag var så jävla trött och hade ont i hela huvudet så kom tårar från ögonen hela tiden. Upptäckte även då så varmt och skönt det är ute. ÄNTLIGEN :D


Escape The Fate


Orkade inte ta hel kropps bilder för mina kläder va inte så märkvärdiga, min älskade ETF tröja och svarta leggings med skin detalj på sidan

Tisdagen den 13 april


Godmorgon :) Vaknade för en timme sedan vilket resulterade att jag hade försovit mig. Börjar kvart över 8 och kommer till skolan vid halv så det är väl inte så farligt ändå, skyndade mig så bra jag kunde. Tog en snabb bild innan jag drar nu så det inte skulle bli allt för tråkigt. Har även matte redovisning idag, och det hänger på om jag kan höja mig från G till IG antagligen, kommer säkert inte gå så bra men kan ju alltid försöka igen sen.  Drar nog hem som vanligt efter skolan eftersom de flesta nog är upptagna, sen ska jag även träna vid 5- halv 6 tiden så lika bra att vara hemma och vila osv.. Nu ska jag ta lite pengar ur min "Tom Låda" så jag kan köpa frukost i skolan. Hatar att ta ur mina kära sparpengar :(  Har lyckats samla över 300 kr i den med bara mynt, mest 1 kronor och 50 öringar. Men nu ska jag ta mitt pick och pack och kila iväg, hörs senare!


Top 3 - Linkin Park

Tänkte skaffa en ny kategori kallad "Top 3" Tänkte att varje vecka kunde jag köra top 3 utav någonting, antagligen kommer det bli mycket musik,covers eller stilar osv.. Kör igång med en klassiker,Linkin Park :)

Plats 1

Plats 2

Plats 3



Top Model 13


Min favorit bild

Annars så har det faktiskt inte hänt någonting speciellt idag, var i skolan som vanligt och stack hen direkt efter. Åt lite och gick sen och jobba. Har precis kollat klart på Top Model , tror det har börjat en ny säsong? Om jag inte är helt vilse. Jag har faktiskt ingenting att skriva om idag alls och inga fler bilder att visa så jag går tillbaka till tv:n så hörs vi kanske lite senare ikväll eller imorgon :)


"The Guitar Mafia"





Måndagen den 12 april

Godmorgon! Är ledsen över att jag inte orkat uppdatera i helgen men har gjort annat som vanligt. Ska uppdatera mer nu under veckan ^^ Så ska jag försökaaaa (men kan inte lova något) uppdaterar i helgen också. Det är måndag men det visste ni nog, ska åka till skolan nu men måste först tvätta och borsta mina tänder för hela jag lucktar pricke korv haha. Ikväll ska jag jobba men skriver senare idag när jag kommit hem från skolan, ha det så bra idag :)


NU SKA JAG FESTAAA!




Fredagen den 9 april


Goddag :)  Jag slutade skolan för en timme sedan, hade fysträning på idrotten vilket jag kan erkänna att det inte riktigt är min grejj. Flög rundor på en jävla pilatesbol haha. Sedan fick vi även glass i skolan eftersom vår praktikant som varit i klassen i 6 veckor skulle sluta. När jag kom hem gick jag in i duschen, nu ska jag vila lite och sedan sminka mig, fixa håret och måla naglarna inför festen ikväll :) Måste komma på vad jag ska ha på mig sen också.  Anledningen till varför jag inte lagt upp några bilder där man ser mitt huvud är för jag har gått osminkad de 2 senaste dagarna och då är det inte så vackert tyvärr!  Hörs senare


With Eyes Wide Shut

16216552.jpg Bless The Fall image by miew_famous




Inspiration



Legginsen och halsbandet ska jag i alla fall beställa när jag får lön, även om det är dyrt. Eller så kan jag försöka sy leggins själv (?)



Jag idag...


Kims tröja :(   Som jag skulle vilja ha...


Shopping!





Handlade lite "vår kläder" och smycken (ett armband, ett halsband) för barnbidraget. Gick på en femhundring. Hittade ett par snygga chinos på Gina Tricot som jag ska fråga mamma om, måste skaffa mig ett par såna :)


Torsdagen den 8 april


Kolla världens finaste teckning jag fick av Kimmis<3
Fick även godaste kladdkakan jag ätit :)

Förövrigt så har dagen funkat rätt så bra, åkte tåg till skolan för jag var i Malmö och missade inte skolan för en gångs skull. Dock var jag väldigt trött och lärarna verkade hata mig idag. Somnade i alla fall på ett matte pass för läraren var försenad haha. Vi hade även Danskar på besök, och ja jag tycker inte så mycket om dom om jag måste vara ärlig. En man frågade mig någon fråga och jag fattade noll, svarade JA och hoppades att det blev rätt. Nu sitter jag hemma, ska hitta lite pengar och gå till ICA för att köpa bröd så jag kan göra vitlöksbröd innan jag jobbar, mums


Sitter och jobbar med min SO

Kände bara för att berömma mig själv lite för att verkligen sitta och jobba med mitt skolarbete. Tror jag jobbat mer idag under en halvtimme än vad jag gjort nu under en månad vilket är imponerande. Om ni undrar vad min jävla SO handlar om så ska man då skriva en uppsats om ett U-land, och jag valde då Kina just för jag trodde det skulle bli lättare. Men nej där hade jag fel, fatta så mycket det är att läsa om deras jälva språk,klimat,religion,naturtillgångar utsläpp osv..  Ja ni förstår nog. Jag har 5 punkter kvar på G uppgiften, tar fan aldrig slut. Ska plugga på nu och komma i säng så snabbt jag kan :)


Jag älskar dig min älskling

Linnea Kim
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're my, my true love
my whole heart
Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay


Lil Wayne - Drop The World ft. Eminem

http://www.lilwaynehq.com/images/blog/lil-wayne-rebirth-front-cover.jpg


Ska lägga mig i sängen och mysa till denna låten, sedan kommer mamma vid kvart i 7 och hämtar mig och syrran. :)


MINA SENASTE INKÖP





Tisdagen den 6 april



Goddag :)  Natten tills idag har varit fruktansvärt, har typ inte sovit något överhuvudtaget. Somnade vid halv 6 och vaknade igen vid 7. Konstigt nog är jag faktiskt inte så jätte trött men tänker ändå gå och lägga mig ett tag och sova. Hände inte något intressant i skolan idag, hade mycket matte lektioner och en NO föreläsning. Trevligt att man spenderar första skoldagen åt de värsta ämnena. Min mamma fyller år idag så jag, mamma och min syster ska ut och äta middag ikväll och lite så. Har inte köpt någon present än så får fixa det efter jag vilat. Ska göra min SO ikväll också, haha måste fan bli klar. Nu har jag inget mer att dela med mig av, bye


Fest hos Lukas

Inleder det långa inlägget med den bästa bilden :)


Hahaha ser ut som en liten ful busig flicka

Håller på att torka upp något jag antagligen kladdat ner


Pussar på min älskling ❤ ---->


Vicky in aktion

Spelade Sanning och Konka, Sebbe fick slicka på Riaz röv









Deckade på golvet med en BH där ett tag


Sedan vaknade vi igen

Jag, Vicky och Anton

Vet inte riktigt vad jag gör på spisen

Jag och Vicky gick för att hälsa på Lukas hund Rocky


Jag, bror och Vicky

Jag, Vicky och "någon" kallar vi honom sålänge



Kvällen var faktiskt jätte trevlig, förutom att jag blev full som fan och kunde inte spy vilket resulterade en jävla baksmälla. Mådde illa som fan hela jävla söndagen haha. Tack så mkt lukas för man vart välkommen :D



Måndagen den 5 april


Förlåt för riktig dålig uppdatering under lovet och helgen. Har knappt varit hemma på hela helgen så har inte haft någon tid. Ska bli bättre denna veckan :) Lovet är ju tyvärr slut och imorgon ska man tillbaka till skolan, hemskt. Under lovet har jag inte gjort något speciellt egentligen, sovit och vilat. I fredags var det fest hos Lukas, ska lägga in bilderna! Och sedan har jag varit hos Kim hela helgen, kom hem vid 6 idag. Var hemma hos pappas flickvän en runda för hennes son fyllde 7, åt lite mat och tårta där. Jag är även uppväxt i en familj där man får presenter även på Påsken och Namnsdagen. Fick en plattång (säkert bara för mamma har blivit trött på att jag alltid tar hennes) och 400 kr av pappa, och såklart 2 påskägg :) Det har dock regnat och varit rätt kallt så inte direkt något fint påskväder haha, har inte synts några påskkärringar heller.
Hoppas ni fått ett fint lov


NU DRAR JAG PÅ PARDTTYY!


Ska gå och ta bussen till stan nu :D Träffa Vicky och Ket, sen dra till Lukas. Pepp :) Hoppas ni också får en trevlig fredag


Fredagen den 2 april

Haj! Jag sitter hemma hos Kimmis. Det är ju dock inte första April längre men jag lyckades inte lura någon >: Jag var jävligt vass på att luras förra året och året innan dess men idag så gick det inte lika bra. Skulle egentligen jobbat igår (1 april) men så kom jag till jobbet och så fick jag reda på att de stängde tidigt så jag inte skulle jobba, ska inte jobba på måndagen heller vilket är lite surt för då får jag 300 mindre i lön i April :( Stack till Väla istället med Kimmis och stötte på Vicky och Hanna, och Vickyluringen köpte sanning och konka spel vi ska testa på nästa fest. Köpte även en tröja, har letat efter liknade hela året.
Lyckades ni med några kul skämt? haha gick säkert bättre för er. Vicky lyckades faktiskt lura mig med att Hanna blivit påkörd av en bild, fick en jävla shock innan jag insåg vilken dag det var. Men nu har jag inget mer att säga så vi hörs senare "idag" :D


RSS 2.0