Image and video hosting by TinyPic

Har fixat löshår :D


Tisdagen 27 juli - BAKIS!

Hej! Jag har förjävligt ont i magen och har en otrolig huvudvärk. Men det var la trevligt igår, trots baksmällan. Ska sätta Darin - Lovekiller på repeat och ta en powernap innan jag ska åka och jobba vid 5. Annars händer det inget annat idag, ska ta det lugnt ikväll. Skulle egentligen bowlat med pappa men han har fått nackspärr. Lika bra det, är på ett förjävligt humör. ;)

På utgång :) Hörs imorgon!


The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die


Igång och målar mina väggar ;o



Jag har ett väldigt fräckts projekt igång :) Hoppas jag lyckas och får det att se bra ut...

Vargar är jätte fina

Image and video hosting by TinyPic

24 juli, 11 månader med världens finaste pott<3


Lördag 24 juli 2010



Färgar håret :))))


Ni borde beundra mitt fina knep med plastfolien för att skydda mitt svarta hår. Bella är också här :D Hon står och sminkar sig i bakgrunden ;)

Hår färgen jag siktar efter...


UPPS! Ny hårfärg :o

Image and video hosting by TinyPic
Började med att bleka hela håret, och då blev håret riktigt orange. Jag har aldrig hatar mig själv så mycket som jag gjorde de 30 minuterna då jag var tocke :( Men i verkligheten är det fortfarande lite orange dock, fixar imrn.

Fredag 23 juli 2010


Godmorgon :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vaknade runt 12 eftersom solen lös rakt in i mitt rum, man kan bli riktigt irriterad över det kan man ju säga. Bland det första jag upptäckte efter jag vaknade och gick ut i köket för att hämta nutella mackor var att min hund satt uppe på bordet på balkongen. Det är något konstigt med den hunden för hon sätter sig alltid uppe på alla borden och gör alltid allting man försöker lära henne att låta bli.

Ska gå och duscha nu, och sen ska jag möta Vicky och Hanna i stan vid 3. Vi får våran lön idag, och jag ska verkligen försöka att hålla hårt i pengarna.

Cut Cut Cut

Klippte av min Iron Maiden t-shirt till ett "linne"

Klippte av ett par jeans som hade för stora ben till ett par shorts

Fixade en kjedja till ett halssmycke jag köpte i spanien


Har även klippt av lite tights och såna små grejer,
Men nu ska jag sova så det får ni se när jag vaknat igen :)

Äter annans, lyssnar på Darin och chillar :)



Men NEJ! Upp och hoppa....
Ska klippa till en massa kläder nu, visar resultat senare ;)

Kelly Osbourne har blivit ursnygg och SMAL!


A Nightmare on Elm Street - 4/5

http://filmmedia.files.wordpress.com/2010/04/a-nightmare-on-elm-street.jpg
Riktigt bra och kuslig film, och den har en sån story jag tycker om hos filmer. Inte världens läskigaste film och lite tråkig ibland men sävärd :)

Virum älgpark

Har många mer fina bilder men kan ju dock inte lägga ut alla :(

Onsdag 21 juli 2010

Godmorgon! Vaknade för ca 30 minuter sedan hemma hos Kim. Ska snart bege mig mot Helsingborg igen och träffa Vicky. Är så otroligt sugen på stranden (i alla fall just nu) så ska se om hon kanske vill hänga med ner en snabbis. Längtar tills vi får upp poolen hemma hos pappa :)

Eftersom jag är hemma hos Kim tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder från när vi matade och pussade på älgar!

Tisdagen den 20 juli



Farsan - 3,5/5

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/09/08/93/30/3/43bd1786-dc7c-419c-985f-af6d5d280b83.jpg
En jätte fin, berörande och lite sorglig film. Kan inte hjälpas att man tycke Farsan är otroligt gullig vid vissa tillfällen. Dock störde jag mig på att man hade svårt att uppfatta vad han sa ibland och jag trodde även att den skulle vara roligare. Något inte så förvånande var att jag grät när en hund dog.

 


Jag vill ha en i grå




San Francisco






Omgjort linne






Darins nya singel

Image and video hosting by TinyPic

Darin did it again! Hans musik är som magi för mig, han är sjukt jävla bra :)


Lördag 17 juli 2010

Image and video hosting by TinyPic
Hej hej :) Har fått internet i pappas hus nu så kan börja använda datorn igen nu vilket känns jätte skönt. Något som även är skönt var att det inte är stekande hett idag, så man fick vila lite ifrån solen.

Innan idag var jag på Centersyd och köpte säkerhetsnålar så jag kan fixa till en tröja ;) NI får antagligen se reslutatet ikväll. Pappa fyller även 45 år idag och jag gav han en t-shirt där det stod "Världens bästa pappa" på, och det är han verkligen. Snart kommer släkten och så blir det god grillad mat och tårta :)


Landskronakarnevalen


Ska dra iväg nu till Landskronakarnivalen med Kimmis, får hoppas att det finns något intressant där haha. Behöver i alla fall äta :) Hinner inte skriva mer ska dra iväg till stationen och ta tåget.



NAtti

Image and video hosting by TinyPic


JARHEAD - 4/5


Såg nyss film med Kimmis, och den vart både rolig,spännande och Kim tyckte den hade ett bra budskap :) Effekterma var också riktigt bra gjorda.

In the end, we are all jarheads.


TILL SALU!!!


Two Angle T-shirt med knattarna, självlysande. (andra bilden är motivet på ryggen) 250 kr
________________________________________________________________________________


Two Angel t-shirt med musse pigg (självlysande) 250kr
Exact-Science t-shirt med texten "Over Hyped" 250 kr
________________________________________________________________________________


Tup Top med blått leopard mönster (storlek M) 100 kr
______________________________________________________________________________
Om ni är intresserade kan ni kontakta mig igenom att kommentera inlägget eller det alternativet jag rekommenderar är att skriva till mig i ett PM på bdb. Om fler är intresserade så höjs priserna sjävklart. Var berädda på att ni sjävla får stå för portot. Om ni undrar om någonting kan ni såklart kontakta mig :)





Pippi Långsstrump kan bli väldigt perverst...



Haha det är faktiskt helt otroligt att ingen kom och tänka på detta när dom spelade in filmen. Hon kunde ju lika gärna vara utan trosor, stackars lilla flicka :(


The Twilight Saga - Eclipse









Jag och älsklingen var och kollade på Eclipse idag (eller snarare igår eftersom klockan är över 00.00) Jag älskar den och jag tycker absolut att det är den bästa filmen i hela serien. Dock tror jag nog inte att Kim var lika förtjust i den som jag är :(

Något jag även kom och tänka på är hur många det nu är som börjat tycka att Jasper är den snyggaste i Twilight serien, och det kan jag hålla med om. Det har jag tyckt sen den första filmen kom ut, är jag ensam om att tycka det? Jag har även beslutat att om Jasper och Alice hade spelat Bella och Edward så skulle filmen bli bättre :)


Måndag 12 juni 2010

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Haj! Min potti och hans rumpa är här, och det är jätte varmt ute. Tar med mig fläckten var jag än går i huset, kommer inte överleva sommaren.
Men jag har god glass!  Ska dock snart gå och jobba men eftersom att det är så varmt kommer det nog inte komma några barn. Ska även försöka tvinga Kim att se Eclipse med mig ikväll :) hihi


Vissa kvällar blir jag jävligt gay utav mig....

http://xylofon.blogg.se/images/2009/summer_love_by_ladyofvelvet_37941963.jpg

Michael Bublé - Home

Bless The Fall - With Eyes Wide Shut

Westlife - Total Eclipse To The Heart



Topless och tuff ;)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Sitter hemma hos mamma helt ensam, det är faktiskt rätt skönt att få sin tid att tänka på ett och annat. Missade dock hela VM finalen för jag låg och sov i soffan. Till kvällsmat åt jag kebab tallrik och fick 10 kr rabatt eftersom jag var söt och hade korta shorts på mig (?) Det är inte första gången det hänt mig dock haha. Har byrat header också, Kim har tagit bilden :)


Fredag 9 juni 2010

Hej! Kom hem från Småland igår klockan 22.00 och har varit borta sen i söndags, vilket är anledningen till varför det varit brist på uppdatering i veckan. Sitter hemma hos Kim och har precis duschat (vilket var as skönt eftersom vi knappt haft någon dusch) Lägger snart ut lite bilder ifrån veckan :)


Lördag 3 juli 2010




Ska snart åka ner till stan och hämta ut bio biljetter till mig och bella :)
Sen ska jag med Kim i stan och köpa kläder!  HÖRS IKVÄLL :D


Ozzy Osbourne- Let it die

Image and video hosting by TinyPic

Ozzy har släppt en ny skiva (Scream) och innan jag hörde reklamen på Spotify hade jag knappt hört något utav hans musik, men nu sitter det ett litet nyfött Ozzy fan i min säng :) och jag tycker att han är riktigt bra.


Ska färga utväxten :)


Super duper kvaliter på bilden!! Jag är tillbaka på bloggen nu lite smått, trots bristen på internet. Är nyinflyttad med pappa och vi får inte internet för än den 16de juli, men på kvällarna kan jag låna Ullis trådlösa internet uppkoppling. Ska visa hur vi bor när jag har tid. Nästa vecka åker jag till Småland med Kim och hans släckt så blir utan internet,tv och även mobil i guess under en vecka. Så ni tänker på det ;)

Ska kila in på toaletten nu och färga min utväxt för mitt hår ser verkligen förjävligt ut. Mood är den bästa hårfärgen till svart hår (belive me jag har testat de flesta) och det är den billigaste också :D


RSS 2.0